Faint line negative atau positive?

Ada tak sesiapa kes mcm saya dah try UPT cassette 4 kali, 4 4 naik faint line. Symptom semua ada, period lewat seminggu, bila check clear blue result not pregnant 😭

2 Balas

Hai, sis dah confirm pregnant ke belum? Saya tunggu sebulan baru dapat UPT test +ve di klinik.

3y ago

Sama-sama. Amiin, InshaAllah ada. Masa lewat period sebulan bersamaan sebulan lebih usia kandungan, 5 week 6 day ikut kiraan aplikasi. Usia sebenar kandungan tak tahu lagi sbb dokter tak beritahu masa result UPT & tak scan lagi. Awal bln dpn baru buka buku pink bersamaan 10 week 1 day.