Keliru mengandung ke tak

Ada tak sapa²pernah jd kes mcm sy ni. Lewat 2hari test naik 2line samar²3hari berturut²naik 2line.lepas seminggu mcmtu try test balik 1line ja.lepastu 2minggu try test lg 1line jgk🤭.xtau laa apa sudah jd🤣kena scam ke nii.Xpenah²jd lg mcmni.

Keliru mengandung ke tak
32 Balas

sy penah mcm nie sbelum betol2 pregnant..lwat 2 hri cek double line..lpas smggu kluar darah ckit..lpas smggu lg cek still double line..xpuas hati p scan..skali rupanya bkn pregnant tp cyst🥲cuba sis p scan dlu utk kepastian