Period dah lewat 5hari

Sy Ada buat test pregnant..Naik samar² 4hari berturut ²..Lepas Tu Hari ni sy buat lagi test Naik 1line saja..sy pregnant ke x ye?#ingintahu #bantusharing

Period dah lewat 5hari
6 Balas

Sis cuba tunggu and buat lagi 2minggu, kalau period sis mmg regular, inshaAllah pregnant, sebab saya period lewat sehari pun saya test dan naik 2line cumanya saya punya pekat line tu. Kalau nak confirm tunggu je kalau tak datang period juga 2-3minggu, test lagi sekali. InshaAllah mungkin pregnant

2y ago

ye sy Ada tnya Kwn sy dia ckp memg tanda² Tu...sy memg cramp smpai nak buat keje Pon susah pastu asyik penat je padahal jemur baju je Pon Rasa lelah semcm kdg²..sblm spotting Tu sy demam and muntah cramp perut..pastu baru la dia dtg spotting coklat and pink2 4hari sblm period...

guna yg disclosure. yg ni menyampah sbb strip lembik. kdg smpai tercabut dia punya kertas. sy tgk ni 1 line je. try lg next 2 week kalau belum period.

2y ago

hahahaha 🤣 tulerr paseeii..tnya Kwn Pon dia ckp samar² adoii...

Cuba UPT brand dip n tell tu, beli dlm guardian, sepeket tu ada 2 pcs UPT. Nnt boleh repeat buat UPT lagi, mudah2an ada rezeki 🤲🏻🥰

2y ago

amin2 insha'Allah sis doakan sy Dan husband dpt rezeki ye..hrp2 lekatla..

upt ni sllu scam . sy pernah kena bnyk kli , naik samar je pastu priod . bru nk happy happy . sis , cuba dip n tell . upt tu accurate .

2y ago

okay 👌 nti sy try upt lain.. TQ

nmpk mcm ada line kan....xpa cuba test lg nnti ye dik...seeloknya ms bgn subuh2 tu...try beli upt jenis lain plak

2y ago

sy buat subuh2 dlm jam 5lebih...

Blh cuba buat urine test slpas 2 minggu lgi sis🫶🏻

2y ago

okay sis TQ ye