29 weeks and covid booster

Ada tak sapa2 yg preggy dlm 3rd trimester ni ambik booster pfizer? Ada apa2 side effect on preggy moms tak?

2 Balas

Sy baru amik booster on 18/11 hari tu waktu 17w. Alhamdulillah okay just ada demam 2 hari, post one day ada muntah. Inj site ada sakit sikit but hilang masuk hari kedua. Have a good rest, bnyk minum air. If nak demam terus makan panadol and letak coolfever. InsyaAllah everything will be fine 🤗

Saya pon in shaa Allah kena cucuk booster pfizer minggu 29 mcm tu tarikh lama lg bln 1. Risau juga. Nanti kalau sis dah cucuk apa2 update yea? So far yg dah amek booster kwn2 1st liners tp masing2 tak pregnant

2y ago

Aminnn..thanks for your doa..moga urusan sis pun dipermudahkan, jgn lupa minum air byk2