Dos penggalak

Assalamualaikum n hai moms…Nak tanya, ada tak yg baru nak ambik atau ada ambik dos booster covid-19 masa pregnant 30 week? Risau sebab lately ni kes covid naik but dalam masa yg sama risau about baby jugak. Boleh x share pengalaman korang ambik booster masa 3rd trimester? #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

baik x perlu la if dktor pun tak suruh,kita tak tau effect booster mcm mna,jaga diri je,tak berani amik risiko,amik booster pun klu dah rezeki kena covid tetap kena covid juga,saya bukan antivaksin tau,saya dah lengkap dua vaksin tp booster ni boleh amik lepas bersalin je,dua2 adik saya dah booster,tak pernah alergik mkn ikan or seafood selama ni tiba2 kena alergik smpi kena mkn ubat,ada yg sesuai ada yg tak,tp pilihan masing2 je