Side effect booster

Nak tanya...ada yang preggy mom dah ambik booster ke after 14weeks...now i dah 16 weeks mcm tu...tapi belum ambik booster...ada yg ckp dpt bad side effect.. Boleh share pengalaman uols tak...klu ada sesiapa dapat bad side effect ke atau ok aja...xde apa2 masalah. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

i tak amik sbb takut badan saya tak ngam dgn booster ... badan semua berlainan..booster tak wajib...kehendak masing masing sbg sukarelawan sis...im not keen to have booster dostage during pregnancy maupun sewaktu menyusu..buat seketika ni...and i bertanggungjwb sendiri maupun yg amik booster pun blm tentu selamat dr jangkitan covid...kan..i cuma x mau any other side effect dgn bergantung padanye...in long term...berterus terang aje pd doc, suami pun tak setuju demi keselamatan anak...biarlah normal tawakal pd tuhan

2y ago

so far ada cert vaccine ok, sbb ramai juga yg x setuju utk booster , ikut keperluan msg msg tak diwajibkan, setahu saya

I ambil masa minggu 14. Demam dan tangan lenguh. Baru saja scan hari tu, baby dah minggu 21, membesar dengan baik. Long term side effect tak tau la.

2y ago

owh yeke...so far baby okay je ea..alhamdulillah...tq sis respon❤insyaAllah sy cuba pertimbangkan mne yg baik...