Lapar dah makan still rasa lapar

Ada tak preggy mommy kat sini ada simptom lapar tapi makan mcm mana sekali pun still rasa lapar..end up you jadi letih and stress sb lapar tu tak hilang? Any suggestion or advice?

10 Balas

sama laa macam saya, baru makan lepas 1 jam lapar lagi... tapi sekarang kena kurangkan makan sbb berat asyik naik je.. 2 minggu naik 2kg atau 1.5.kg..😔

Lpar sbb bby rapidly mmbesar. Sama la sy lapar je. Berat dh naik 10kg ni. Huaaaa. 50 ke 60kg dh 30weeks ni

sama sy pn xfaham napa...kdg perut smpai byi lapar padahal dh kyg..tp sy amaalkan susu ibu preg nova

Sama mcm saya. Kalau di biarkan tak makan, menjadi jadi perut berbunyi

sy lapar tp mls nk makan..tp kne pksa kesian janin nk membesar ..

lapar tp x le nak masuk..mual2 teruk😭😭

3y ago

cuba minum jus mamariam sis.. saya pun mula2 mcm sis alahan teruk tapi sejak minum jus mamariam alhamdulillah mual2 hilang makan pun bertambah2

saya tiap 30 minit lapar 😂

sama mcm sy tp lepas dah ok

mcm sya..

Sama..