Pengalaman

Ada tak pengalaman ibu2 anak first baru 5bulan tahu2 pregnant lagi..

6 Balas

Dulu sy jumpa ada ibu yg mcm sis, komen di app ni. Dia stress n minta pendapat. Just terima dgn hati yg terbuka je sis. Rezeki.. Tp pastikan beri lebih pengawasan terhadap kesihatan Sis dan bayi ya.. Sbb jarak sgt dekat tu berisiko.

Sy habis pantang 100hari .. terus lekat 2nd baby ... mula2 mengelabah juga .. suami dgn family mentua sgt2 supportive .. beza anak sulung dgn 2nd 11bln je.. skg ni membesar same2.. pergi mane2 semua kata kembar ..

🙋‍♀️ anak 1st umur 4bulan, saya pregnant lg.. lahir tahun yg sama.. 1st lahir bulan 2, yg 2nd lahir bulan 12.. masuk sekolah pun skrg sama2.. Alhamdulillah.. sekali urusan..

Sama Tp saya lg dekat Tk ingt dah brp umur ank first bila dpt tau preg Just pecayakan perancangan Allah je , now anak saya dah 3thun dan 2thun , dua dua girl , jd best friend 🤭

sy hehe anak first bru 6 bulan mgndung lgi kena kuatkan hati utk terima mula2 mmg mcm tak bersedia tp skrg excited sgt tk sabar nak jmpa

Mgndung jrak dekat kan.. Its ok Allah nk bg rzeki😊