Saya dah 29weeeks 5hari,,selalu rasa berdenyut² n ngilu dekat bahagian bawah ..

Ada tak mummy2 yg mengalami benda yg sama?

2 Balas

prnah juga hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

saya baru tnya doktor.. kndugan sya 28 minggu 6 hari.. Doktor kta normal.. sbb kpla byi dh menekan bhgian situ.. tmbah bila byk brjln mmng akn nyilu.. Nurse pn prnh bgi thu kta klau dh ad ank 2, 3, 4 lgi akn rsa..

1y ago

ya.. tmbah klau prgi brjln mmng akn kna brhnti kt prhtian.. bila mnum air ja msti rsa nk trkncing.. bila lmbat sikit smpai tndas dh bocor😅.. bila p mna² sya akn spare sluar ngn sluar dlm siap²..