Bleeding in pregnancy

Assalamualaikum mummies.. semalam saya bleeding n pergi check doctor. Dr cakap placenta saya dibawah dan risiko untuk dapat bleeding memang tinggi. Tak boleh banyak gerak n buat kerja berat2. Ada tak dekat sini yg pernah mengalami benda yg sama atau bleeding disebabkan benda lain??

1 Balas

awak berapa minggu pregnant? masa dulu saya pernah 8w sebab sudah ada doctor beri ubat kuat rahim . suruh saya rehat banyak2 dan jangan kerja berat. sampai 21w okey.

1y ago

saya dah 23 weeks. sebelum ni pernah jadi juga. saya pernah juga ambil ubat kuat rahim