Persiapan barang bby

Ada tak mummy d sini yg dah 36 weeks dha ada rasa mcm nak bersalin dah tapi due date tengah bulan 9 and belom packing brang blom beli brang kprluan mummy n bby lgi? Tolong doakan semoga dipermudahkan segala urusan.. Hanya mampu tunggu gaji suami hujung bulan bru dpt pegi beli.. 😌

10 Balas

Sylah tu😂 mgu lepas baru terkedek nk packing baju semua masuk bag. InshaAllah.., moga semua urusan ibu2 disini n dluar sana dpermudah oleh Allah .. aamiin..