Mummy² ..apa lagi ye keperluan brang bby kena beli ya?? Baju romper 30pcs ,katil ,storler ,mndian

Lagi apa yaa??? Skrg 6bulan bru tp nak beli smua siap² #firstmom #firstbaby

1 Balas

Romper, katil, stroller, sabun mandian tu awak dah belikan? Saya tambah untuk awak. Boleh skip mana yang bukan keperluan untuk awak 😁 - Carseat - Almari - Hanger baby - Towel - Handkerchief - Nail trimmer/ ketip kuku - Thermometer - Laundry detergent - Laundry bag

6mo ago

Most welcome 🤗