Persiapan barang bby

Ada tak mummy d sini yg dah 36 weeks dha ada rasa mcm nak bersalin dah tapi due date tengah bulan 9 and belom packing brang blom beli brang kprluan mummy n bby lgi? Tolong doakan semoga dipermudahkan segala urusan.. Hanya mampu tunggu gaji suami hujung bulan bru dpt pegi beli.. 😌

10 Balas

semoga Allah permudahkan urusan sis,sy pn dh 8bulan lebih bru ja stle paking brg baby dan brg sy...sy hamil yg kedua,alahan truk sgt cpt rsa letih dan xlrat sb tue prpair brg baby pn lwat...msa ank slung lg awal pd nie..