Persiapan barang bby

Ada tak mummy d sini yg dah 36 weeks dha ada rasa mcm nak bersalin dah tapi due date tengah bulan 9 and belom packing brang blom beli brang kprluan mummy n bby lgi? Tolong doakan semoga dipermudahkan segala urusan.. Hanya mampu tunggu gaji suami hujung bulan bru dpt pegi beli.. 😌

10 Balas

beli yg penting dulu,sy beli dalam shopee sbb murah. shopee FANCY Baby *baju tidur lengan panjang rm10.90x2 * lubang lengan pendek rm8.90/9.90x2 *lubang singlet rm7.90/8.90x2 *mitten botties rm4x3 yg ni kedai lain2 *barut rm3x8 *napkin beli brand anakku rm34 bedung tk beli pun takpe. kita bedung dgn napkin je. jimat2 je sis.