kerja lagi tak 25week ni?

ada tak mommy2 yg first pregnancy still kerja lagi?

5 Balas

Dri first trimester keja je 6hari full sebulan actif je kat tmpat keja time apoiment je mntak cuti now 25w 3day . Setiap pagi doa semoga tubub badan sihat selalu baby dalam perut sihat kuat selalu dia tahu mommy dia kena keja cri duit untuk dia 🥰

Saya alahan teruk asyik ambik cuti je. Memang teruk sgt alahan pastu member takpuas hati asyik cuti. Tp saya faham je so saya pilih utk bhenti kerja. Ksian yg lain asyik ganti keje saya

Ada sis.Sy dari first preg mmang aktif . smpai skrng 26weeks masih kerja.sy slalu buat senaman ringan.Jadi badan tak sakit sgt

Saya🙋🏻‍♀️alhamdulillah masih kuat smpai sekarang

Saya kerja sampai 37w

2y ago

Alhamdulillah ok je. baby keluar sihat & saya pun takde masalah. 37w tu jugak saya bersalin 🤣