Tidak dapat tidur malam

Hi mommy2 , sy nak tanye . Sy pergnant 25week , kenapa ye setiap malam mesti takboleh nak tidur . Dah penat pejam mata still tak leh tidur . Sy takde sakit2 badan pun . Cuma mata je susah betul nak lelap . Ada tak momy2 sama macam saya . Ada petua ape2 tak ? #firstmom #bantusharing

6 Balas

Samalah awak. Sy pon mcm tu jugak. Skrg setiap mlm tidur pukul 3pagi. Walaupun dah penat seharian berjalan bagai malam baring kat katil jam 12pg tak lelap jugak. Otak mcm tak nak shut down. Bergolek lah atas katil sampai terlelap. Sy cuba bubuh essential oil masa tidur utk bantu sy tidur.

Samalahhh awakkk. Pusing kiri kanan susah sgt nk lelap padahal dh penat dh gntukkk. Dpt lena pon kejap nnto sedar balikkk nk shishiii Pastu nk tidur balik makan masa 😂😂 Lagi lagi kalau lapar time malam tu. Aduhaiiiiii..

biasa mcm tu sis. ada org dia susah nk tidur bila dah masuk tm2/tm3. tipsnya cuba je masuk tidur awal. sebelum tidur minum susu panas. pejam je mata sampai tertidur walaupun susah

Saya kalau tak boleh lelap Saya letak minyak angin.. kat kepala, belakang leher, dada. . rasa berangin sekejap je Lena🤭

sma lh.....msuk tdur awl pun tetap akn trjga jam 12 atau jam 1...pastu ssah nk tdur lgi....

Saya masa 25w pon mcm tu, ni dh msk 26 keje nk tido je😂