Makan lewat malam tiba2

Ada tak mommy2 yang macam saya? Saya pregnant 10mnggu dan tiba2 nak makan waktu lewat mlam bangun trus nak makan ..sebelum ni saya ni jenis langsung tak dapat nak berdepan dgn makanan sbb alahan teruk..tpi skrg mual bkurang dan saya asyik lapar lewat malam ..pagi siang petang mmg tak ingin sangat nak makan..lewat malam jer asyik lapar..terkadang dh lena tidur trus trbangun tringat makanan 😌😌 mengantuk sangat2 tp nak jugak makan 😅

2 Balas

itu biasa maksudnya keadaan makin membaik saya start 4 bulan baru btul2 selera mkn muncul keadaan sama waktu malam smpai subuh, berapa kali ntah bngun sbb nk mkn 😅

2y ago

haah 😂😂😂 mkan bnda kat rmah taknak ..masak taknak ..nak kat kdai jugak ..cerewet btul rasanya 😂

Makan je laa sis, sy dulu pun bedal je 3 4 pagi makan nasi. Penyudahnya naik 2kg setiap 2 minggu. Lepas tu maintain smpai bersalin. Jangan tiru makan berat2 mcm sy 🤣

2y ago

Hahaha tak rajin bangun tapi jenis tak tido malam, kena makan jugak sbb takleh tido kalau tak makan 🤣