ada tak mommy yg tak makan ubat klinik ? n sudah melahirkn .

1 Balas

knp mommy x makan ubat klinik ye? hehe.. Dr kasi multivitamins depends on kita punya ksihatan. sbb tu rata2 mommy dpat ubat yg berbeza.. kalau isu mommy xleh telan ubat yg di kasi, boleh runding dgn Dr sbb Dr akan tukar lain.. or mommy try makan bende2 yg tgi vit yg dperlukan. plg utama, jgn skip Folic acids utk 3 bulan ptama..😊😊

6y ago

kalau camtu, mommy boleh bincang dgn Dr. mmg Dr akan gantikan dgn brand lain..