NT scan / NICC scan

Hi, ada tak mommy yg stay area kl/pj.. nak tanya, klinik mana ya ada buat NT scan/ NICC scan yg harga murah2? Boleh recommend? Thankyouu 🤍

7 Balas

hai. kalau awak ada sejarah previous pregnancy ada masalah, nanti akan dapat referral ke hospital gov. dia buat free. tapi kena buat awal. NT scan boleh buat dalam 10-14 minggu je, lepas tu dah tak boleh. jadi kalau nak NT scan kena plan awal.

NICC ni ambil darah ibu utk check genetik baby. Saya buat kat Columbia Asia Hospital RM1,500. Rasanya yg murah2 pun kena seribu lebih.

NT scan saya baru je buat kat klinik Dr Ayana Desa Pandan. Sangat detail Dr terangkan semua. Rm75+Rm20 con fee.

8mo ago

Oo mantapp. Thankyou sissss 🤍😍

Sonobee murah skit. Tp saya buat kat klinik aurora seksyen 13 shah alam rm100 xsilap masa tu…

Search sonobee situ harga affordable , sonobee bnyk cawangan so try research

8mo ago

btl scan 5d pun murah xsilap rm68 je dulu ,klinik lain harga sy tgk ade yg 180

klau kebetulan dtg bangi, blh booking kat klinik az zahran. dlm rm120 shj

sy dulu buat di Sonobee, RM80 tak silap.