NT SCAN buat dekat mana ?

Hi mommies, nak Tanya kalau nak buat NT scan Kat area selangor or kl, ada suggestions ke ? Boleh share your experience and caj NT scan tu . Moga manfaat utk semua 😄

4 Balas

Buat dkt sonobee sis, murah ada softcopy video masa scan sekali. Sis try cari dlm google “sonobee” dlm website tu boleh cari klinik2 area yang kita nak tu. Harga bawah rm100, video tu sekejap je tau, kalau rasa nak puas hati, rekod video pakai phone sendiri ye.

Awak buat dekat procare medical centre. Doktor situ baik sgt. Layanan pun bagus, tak rushing2 explain detail. Awak nak tanya apa2 pun dia jawab lemah lembut je, harga pun murah. Kalau kita ada apa2 pertanyaan pasal pregnancy pun boleh tanya dorang melalui whatsapp

mana2 klinik yg ada buat 2d scan, mesti ada nt scan sekali. klinik area sy rm90