prubahan slps brsalin

ada tak mommy yg kt sni lps brsalin jd kurus ? sy dlu berisi sikit yg ok2 la d gemuk sgt .. tp lps bersalin jd kurus mcm org yg bru baik dri sakit😅 muka pun ikut.. sblm mngandung atau mngandung mmg body ada berisi2 cuma skrg mcm x brpa.. normal ke? dgr kata mngkin sbb menyusu badan .. dah 5 bulan stelah brsalin

22 Balas

Saya punya lah berharap saya mcm ni tapi malangnya tidak 🤣😔. Berat x turun eventho fully bf. Anak dah 6 bulan. Sedih dan kecewa. Harap2 dpt turun berat asal sebelum pregnant anak second. Kalau tak mungkin saya akan jadi mcm gajah.

6mo ago

saya anak dah 1y4m bru dapat balik berat sebelum pregnant