prubahan slps brsalin

ada tak mommy yg kt sni lps brsalin jd kurus ? sy dlu berisi sikit yg ok2 la d gemuk sgt .. tp lps bersalin jd kurus mcm org yg bru baik dri sakit😅 muka pun ikut.. sblm mngandung atau mngandung mmg body ada berisi2 cuma skrg mcm x brpa.. normal ke? dgr kata mngkin sbb menyusu badan .. dah 5 bulan stelah brsalin

22 Balas

bmi normal saya 43-57kg. sebelum mengandung bmi underweight 42kg. masa mengandung normal. nak bersalin 56kg. sekarang anak 1y5m underweight balik 42kg. anak dulu fully bf, sekarang masih bf.