BUAH LONGAN/MATA KUCING

Ada tak mommy makan buah ni time preggy.? Menyucuk nyucuk tak ulu hati.? Lagi malam semalam pedih sokmo ulu hati ni. Buah ni beracid ke.? Banyak juga makan. Baru tahu buah ni panas. Risau pulak baby ni 😭 minum susu lega sekejap. Pastu mai balik. Haa boleh tak mommy bagi tahu buah apa yg panas tajam or tak elok sangat dimakan waktu preggy. Dan buah yg elok bagus untuk baby waktu preggy ni. Thank you in advance bagi yang sharing 😘.

1 Balas

Ape2 awk nak makan pun boleh, asalkan berpada2. Time preggy ni kena try and error. Kena rasa dulu, kalau okay baru makan lagi sebab setiap badan tak sama.

4y ago

🤗💕