Sex semasa hamil..

Ada tak mommy kat sini yg tak rasa teruja bila melakukan hubungan intim dengan suami..usia kandungan skrg 22w tapi saya hilang rasa seronok dan xmenikmati hubungan bersama suami dan sukar utk rasa puas..saya kesian pada suami tapi utk tidak menolak permintaannya, saya hanya ikutkan je..macam mana nak atasi perasaan tu ye?

6 Balas

mgkn faktor hormon and perubahan size badan..cuba rest secukupnya..fikir positif. ☺

5y ago

Ada terfikir mcm tu, tapi tula smpai husband komplen kata dia mcm syok sndri je..sy pun rasa bersalah sangat.,😢