Sex semasa hamil..

Ada tak mommy kat sini yg tak rasa teruja bila melakukan hubungan intim dengan suami..usia kandungan skrg 22w tapi saya hilang rasa seronok dan xmenikmati hubungan bersama suami dan sukar utk rasa puas..saya kesian pada suami tapi utk tidak menolak permintaannya, saya hanya ikutkan je..macam mana nak atasi perasaan tu ye?

6 Balas

Sya first trimester okay ja brsama suami.. Masuk je 2 n 3 trimester rsa kurg brminat..suami ajak pn trpksa ikutkn je la sbb kesian.. smpailh skrang week 35 pn sya msih rsa TAK NAK 😰😷😷 suami pulak mkin hri mkin manja asyik memintak,memandangkn blum berpantang (lps bsalin) katanya😕😕

sama sis... tapi sy dr sebelum pregnant lagi dah x berapa minat untuk bersama. Apalagi bila dah pregnant ni, mcm malas sj nak bersama.. kebanyakkan hari mcm tu la keadaannya, tapi ada jg masa sy pula yg ber iya2 nak bersama..sebab kecian kat husbanb, sy layan je kehendaknya

sy dr 1st trimester mmg slu brsama..still boleh layan lagi sebab perut kecik lg..tp bila dh msuk 3rd trimester ni mcm dh x larat sebab perut dh besar..haha..klu sis x boleh, ckp je elok2..insyaallah husband faham😘😘

Yg sy pulak saje try ajak suami sbb dah masuk 4 bln. Tapi dia cakap takut😂😂😂

mgkn faktor hormon and perubahan size badan..cuba rest secukupnya..fikir positif. ☺

5y ago

Ada terfikir mcm tu, tapi tula smpai husband komplen kata dia mcm syok sndri je..sy pun rasa bersalah sangat.,😢

Memang gitu sis