Luka jahitan bersalin normal

Ada tak mommies2 yg berpengalaman luka jahitan berslin normal terbuka? and mcmana mommies2 smua nak cantumkan semula luka jahitan tu,jahit semula atau ada alternatif lain?

13 Balas

Klu terbuka, rasanya kne jahit balik, doc pnh bgtau. Jahitan sy dlu renggang sbb byk berjalan masa pantang 😅

5y ago

Kalau renggang tu ada buat jahitan semula ke ? Sbb masa bersalin sy koyak hampir sampai ke punggung.. dan jahitan kt hujung area ke punggung tu mcm terbukak sikit.. tak sure terbuka or renggang.. tp misi check takde pulak suruh refer hospital or kk even dia bgtau sy hujunh jahitan tu terbuka sikit.