stretch mark

Hi.. Ada tak mommies yg sepanjang preggy tak ada stretch mark? ?

2 Balas

Tengok pada kulit juga sis.. Kalo sis ada stretchmark/ nak cegah awal, Sis try produk Deildaz_malaysia serum stretchmark. Sy pakai tu je dari kakk sy mengandung pun dia pakai tu. Tengok feedback pun best2. Stretchmark banyak hilang. Gatal boleh hilang, melegakan, licinkan kulit, mencerahkan sekali kawasan gelap, Mencegah stretchmark dan hilangkan stretchmark. Nak boleh contact dworng. Ni number hq 0133564341 tu.

bestnya kalau tak ada stretchmark

5y ago

Kan..sy bru perasan dua hari lepas perut dah timbul stretchmark 😅 #31weeks