stretch mark

hi all , ada tak cara nak hilangkan stretch mark dgn cepat?

2 Balas

Nak cepat buat rawatan laser sis. Boleh hilang. Klinik Dr KO ada service ni. Kalau secara alami tak boleh hilang. Cuma boleh pudar je. Itu pun kena konsisten buat dan takes time. Boleh cari brand bio oil, Palmer, ada lagi jenama yang lain. Ikut kesesuaian kulit awak.

3mo ago

Yang tu saya tak pasti. Awak boleh whatsapp klinik Dr KO untuk tahu harga. Saya alhamdulillah takde strecthmark. Hehe

strechmark tak boleh hilang secara alami dear. kalau nak hilang kena buat rawatan laser