last prd 10/8,upt+,tp sy g scan x npk kantung,hanya dinding rahim tebal,ada mcm sy ke..prg ke tak...

rahim tebal

3 Balas

masa 1st pregnant scan xnmpk n doc assume ectopic tp naluri sy kuat dan betul. sy xpuas hati tukar klinik swasta yg lain minta scan tvs n yes nmpk. tp atas org jugak ada yg 5w pun dh nmpk ada yg 8 ke atas bru nmpk. mcm tu

Suggested 1st scan on 8 weeks and above. Bawah 8 weeks memang high chance untuk tak nampak dan bergantung pada period cycle individu.

sy last priod 15/8 scan prut 4 hri lpas pun npk dnding tbal bru