U.T.I

Ada tak mommies yg kena UTI semasa 1st trimester? Doctor bagi antibiotik cephalexin untuk seminggu. Nak makan risau sebab awal pregnancy tak digalakkan mkn antibiotik. Ada tak yg alami situasi sama ambil antibiotik dan semuanya berjln lancar? Please share your experience.

3 Balas

Antibiotik cephalexin takdak masalah utk ibu mengandung. Klau puan tak makan antibiotik nanti kuman tak mati. Lain pulak yang jadi.

5y ago

1st pregnancy tak ada uti. 2nd ni ada. Haah. Saya ambil cephalexin jugak.

slaam ok je kan baby mkn antibiotic cephalexin? sy baru 8week dh kene kencing kotor

Kencing kotor ke?minum air byk2

5y ago

Ye.dh byk dh minum masih kne jugak.adoii