UTI / Kencing kotor

Nak tanya mommies semua ada tak yang kena uti/kencing kotor 1st trim ni? Macamana mommies handle selain makan antibiotik/drip/masuk wad? 😂 + Bila malam je bloated sangat sampai muntah takselesa perut.#firstmom

4 Balas

Xtahan kan uti..sy ni bdan nk demam...membuang air tu 30 min skali..tido mlm xlena sbb nk terkencing je..mmg letih badan..kalau x larat sgt, better g amek drip sis..tkut dehidrated sgt nnt ssh pulak..

ye betul perit sangat. nak makan minum pun muntah alahan. baru je keluar wad 2 3 hari masuk balik. tapi sekarang better sikit alhamdulillah. tq

minum air kosong minimum 2 liter sehari

1y ago

susah sangat nak minum makan sbb alahan. apa apa makanan minuman masuk auto keluar balik uhuk

air barli

1y ago

tq. mmg sedang usaha minum air barli sekali xD