Tukar Susu Formula

Ada tak mommies yang tukar susu formula sebab previous susu formula tak sesuai untuk baby? Baby ok ke? Macam anak saya tukar susu formula tapi lepas tu dia kerap berak cair bermaksud susu tu tak sesuai untuk dia ke atau macam mana eh? Dah buat research tapi belum jumpa jawapan tepat lagi.

1 Balas

susu fm ni try error sis . slagi susu tu buat najis ank xcntik mmg perlu tuka susu lain yg sesuai .

5y ago

ye sis mmg kne tuka slagi nmpk xkne pd ank2 . ank2 sy pn mcm tu .