Baby tak berak

Assalamualaikum, nak tanya mommies dalam apps ni. Normal tak kalau baby 2 bulan tak berak selama dua hari tapi kerap kentut. Minum susu formula dutchbaby+ bf (sebab susu kurang), dia taknak direct so mmg pam slalu, tapi makin hari makin sedikit susu badan. Sebab tu tambah formula. Dan nak tahu juga ciri ciri susu formula tu tak sesuai dengan baby🥰 terima kasih yang sudi memberi jawapan #firstimemom

1 Balas

2hari xberak normal sis,jnji jgn lbh smggu..lau susu formula xsesuai ngn ank,ank akn sembelit,xselera mnum susu,muntah,xaktif mcm bese,naik ruam..