Baby baru minum susu formula then kalau muntah tu tak sesuai eh?

Baby baru minum susu formula then kalau muntah tu tak sesuai eh? Ke sebab tak sendawakan dia lagi? Ke normal macamtu? Nak dekat sebulan dah guna susu formula baby baru sebulan lebih

1 Balas

kdg sbb kita tak sendawakan bby pun blh jd mcmtu..sbb mcm bby baru nak dkt sebulan mmg masih prlukan bantuan mak nya atau ayah atau siapa yg jaganya utk sendawa..