Bersalin c-section

Ada tak mommies yang sdh 5minggu bersalin caesar tp perut tak surut lagi? Rasa mcm pregy 4bulan 😂😅 masih buncit. Daging2 d bahagian perut pn masih rasa sakit sikit bila ditekan, ada tak yg rasa mcm sy? 🥲 Luka jahitan dah kering.

1 Balas

Sy dh 3 bulan bsalin czer pun masih buncit. Slowly akn kembali pd asal..takes time sbb kita xblh nk pkai bengkung.

2y ago

Sy pn takde pantang sgt..sbb keadaan tak mengizinkan. Tp alhamdulillah skrg makin baik.