Sakit atas jahitan czer

Siapa pernah rasa sakit kat bahagian dalam perut yg btanda tu. Terutamanya bila bangun dari katil rasa mcm ada batu, keras & tegang kat dlm tu. Beberapa hari hilang tp dtg balik. Luka luar ok kering dah. Sy czer dah 2bulan. Normal ke sakit mcm tu?

Sakit atas jahitan czer
6 Balas

sama. saya try buat research, kita digalakkan utk urut skit² kat kawasan tu sbb urat, otot tgh nak berfungsi smula after major operation. saya buat, selesa betul rasanya. kalau banyak bergerak, kadang rasa xselesa, pun urut jugak. just simple massage. suka jugak sapu krim mustajab kat situ. but ikut badan awak. itu cara saya. tapi trylah urut skit²...

1w ago

lega dgr jawapan awk. tq mommies

sy first time czer jg. bru sbulan lbih. pnah jg rsa mcm tu rsa sakit kat bahagian atas tu. tp skrg takde rsa skit dah. mgkin bahagian lemak kita bru nak bcntum kot.. kna byk kan bgerak ye..

2w ago

kira normal la ye. tq mommies

Sama kita. saya baru 41 hri. Kdg bila tersentuh benda walaupun baju, mesti terasa sakit. Kdg kdg rasa kebas

bertungku pun ok sis... tapi jgan bagi kena luka jahit tu..

igt sy sorg je sakit kt tmpt tu ya😅

22h ago

masih sakit tak? dah berapa lama?