admit ward 2 minggu awal dari due

ada tak mommies yang sama mcm saya kene admit ward awal 2 minggu dari tarikh due ?? boleh tak saya nak tahu kenapa kene admit ward awal ?? dia akan paksa kita bersalin ke atau bahan uji kaji di sana ?

13 Balas

sa pun kena Serah diri nanti 37week sbb baby kecil..36week sepatutnya 2.5 berat tapi tadi kena scan 2.2 saja..jadi kena jumpa pakar..doakan sa dan baby..semoga semuanya baik2 saja..

9mo ago

sy tk thu bila tarikh serah diri. tggu 21/8 nie keputusan. sbb sy now 34mggu 3hr bby 2.8kg .. gdm on diet..🥴