admit ward 2 minggu awal dari due

ada tak mommies yang sama mcm saya kene admit ward awal 2 minggu dari tarikh due ?? boleh tak saya nak tahu kenapa kene admit ward awal ?? dia akan paksa kita bersalin ke atau bahan uji kaji di sana ?

13 Balas

sis x tanya Dr ke..? selalu diorg bgtau reason

9mo ago

yes betul... gdm on ubat pun akan induce awal...

saya gdm on ubat bukan insulin

9mo ago

Kalau gdm on ubat atau insulin menang kena serah diri 2 minggu awal sebelum due. Sebab risau baby besar. Saya anak sulung gdm on insulin. 8 hari je insulin. Last scan masa 36 week 2.4kg je.. Sekali keluar Masa 38 week berat baby 3.2kg. Sebab tu kena bersalin awal sis. Ikut je nasihat doc & nurse. Moga dipermudah segala urusan sis. 😊

mommy xtye doc ke sbb pe