GDM on diet control

Hi, ada tak mommies yang GDM on diet control? memang you all kawal diet harian korang ke? what if memang tak boleh nak control makan? sbb sentiasa lapar je kejenya ?

17 Balas

sy Tak kontrol sbb sy msih xde selera mkn sngt 15w. jd sy mkn je apa sy nak.. sy jrg mkn nasi. seminggu sekali pon susah.

Sy dulu masa gdm diet control x cover pn mkn.. Alhmdulillah keputusan bsp x pnh sangkut.

sy control time nk buat bsp je. 🤭 #jgnikutmcmsaya

5y ago

Sama.. Hehehe

Control tp kalo tringin bnda mnis mkn jugak

Control carbs & sugar intake.. Tu ja..

makan jela tp bpada

Hi mommy. Sy control, tp ada la cheat day. Hahaha

5y ago

susahhh nak control haha nak2 nasi tu sebab macam tak reti tak makan nasi 1 hari. haha pastu keje lapar je skrg ni 😂