susu badan

ada tak mommies yang dekat sini, tak habis berpantang lagi tapi susu dah drop sangat sangat dah. kadang tak keluar langsung. so asyik topup dengan fm jee. saya rasa macam serba salah sangat nak susukan anak tp susu dah drop sebab salah sendiri rasanya sebab tak jaga waktu pumping masa susu dok keluar dulu 😞

5 Balas

sama sis, sy pon susu drop balik sbb tk jaga waktu pump ..ni tgh cuba nk jaga waktu pump balik and buat power pump ..harap meriah balik la susu..dulu pump da boleh dpat hampir 3 oz, skrg dpat 1 oz jee ..kdg rse mcm tk terkejar nk pump ...