Nasal aspiration

Ada tak mommies beli penyedup hingus baby automatik? Bagus tak dan berkesan tak? Anak saya hingus banyak takkan selalu nak bawak pergi klinik memang la jangan berkira dengan anak tapi tu la. Opinions please mommies yang guna

1 Balas

Blh bli nasal aspirator jenis manual ...bli nasal spray +nasal aspirator jika ank ada hingus dan hidung sumbat in shaa Allah nti ank ok..

4y ago

Oo.. sy ritu since bby 1 mnth sy buat cmtu tp tuk 1 month skali spray...dia kata ms dua bln n keatas 2 times n depend pd condition selsema bby mcmne....doc pakar pead ajar .ms tu ank selsema dia kata ubt lain tuk bby xde hnye leh try mcm tu je dgn sapukn garlic balm stiap kali lepas mndi n sblm tdo dkt point2 trtntu....la ni ank dh age 5 bln bile selsema sy buat mcmtu je.. alhmdulillah ok..tp mebi depend on bby kut condition mcm mne..sbb stiap bby nye kes kan berbeza....mebi ank puan xsm mcm condition ank sy.... xpela..apa2 pn mg ank sis cpt sembuh ea..aamiin 😉✌taking care.. (maaf sy komen dkt wall sis ttg smua ni...dan xdpt bntu sis pape tuk rawatan ank sis)mg Allah pmudahkn segalanya utk sis..aamiin..