Penyedut hingus paling berkesan

Hye mommies, boleh tolong suggest produk untuk sedut hingus bayi yang paling berkesan tak? Tak kesahlah sedut secara manual atau automatik. Please suggest. Kesian tengok anak warded lama. Thank you...#SeriusTanya

4 Balas

sy beli kt shopee..auto dgn manual..dua2 ok..cuma yg manual skli sy jangkit selesama dgn bby😅

Sterimer dan penyedut hingus manual yg kita kena sedut tu jadi. Kalau macam mesin tak berapa

guna sterimar & penyedut hingus brand pegion. cari kt farmasi ada

4w ago

terima kasih 😍

beli dekat servy atau barang bby

4w ago

ok nanti saya pergi. thank u 😊