Hi mommy ❤️

Ada tak mcm saya, dari awal prgnent sampai nak bersalin dah nak minum susu apa pun tak lalu ? 😅 skrg dah 32weeks tak minum langsung susu, tekak rasa takleh terima rasa loyaa jaa bila minum .. baby okay kaa ? 😓

6 Balas

Baby okay je. Saya pun jarang minum susu walaupun suka, kadang malas kadang saya guna susu dalam masakan kekonon dpt la saki baki calcium haha. Dh selamat melahirkan pun, baby alhamdulillah sihat dan cukup sifat. Cuma ringan sikit (2.7kg) sbb lahir 36w1d 😊

3y ago

betul sama la, kadng bubuh dlm masakan ja laa .. alhamdulillah taniah, selamat berpantang yaa ..

Sama laa kitaa tak minum susu jugak , tk boleh nak masukk susu . Harap2 okeyy laa semuanyaa . Bulan 12 nii baru scan untuk 7 bulan . Mintak sihat jaa hehe Insyaallah 🤲🏻💕

sy pn mcm awk..mmg xleh nk trma susu.. alhamdulillah baby ok je..lahir masa 39w1d..skrg baby dh sbln lbh dh...

Sy Pon sama xleh minum susu... Dr awal smpai dh masuk trimester ke 3 ni xminum susu...

Banyak je lagi makanan yg tinggi kalsium selain susu; daun kari..

klau x bole minum susu. bole beli pil kalsium