pregnant ke tak

hari ni dh lewat 5 hari period, saje lah pagi2 dh test utp and the result is double line but tak berapa clear but still nampak the line. mommies rasa pregnant ke tak ? hmm #ingintahu #pleasehelp

pregnant ke tak
7 Balas

sy punya samar mcm ni jugk dlu,xpuas hati semua upt samar guna clear blue pun samar😅😅 sy lwt 3hri 1 week lwt sy g scan tgh brlaku penempelan doc ckp xnpk lg 2week g scan bru npk jntung bby now dh nk msuk 19w alhamdulillah,inshallah semoga ad rezeki sis n semua ttc

Sy pon dulu macam tu jugak. Tapi ni 2 days before due period. Keep testing kalau ada line progression, InsyaAllah ada. Nak lagi tepat boleh beli dip n tell. Yg tu InsyaAllah accurate.

saya pun mcm sis, tapi baru lewat 1 Hari period. harap dapat results +ve tak lama lagi.. aminn

Boleh repeat lg lps 1w-2w.. hormon xkuat lg ni. InShaaAllah ada rezeki tu

cuba test lepas 5 hari lagi..boleh nampak clear klau positive

inshaaAllah pregnant tu... try cek seminggu lg

nmpk mcm double line tu