Durian dan gdm on diet

Ada tak kt sini yang kene gdm atau kencing manis masa pregnt yg makan durian? Mcmmane awak semua control teringinn nak makan durian tu ya😔 sy pengemar duriann . Blm sempt merase durian nurse call ckp ade km.. Risau nak balik kg nie , risau x boleh contrl makan duriann 😔

1 Balas

mkn seulas jee. buat hilang rasa. lgi 1 durian ni panas. ade org boleh lead to misscarriage. sehari amek seulas. amek siang. jgn amek mlm, panas nnti nak tido. mcm sye sblm preggy suka durian, masa preggy ni, nasib x boleh mkn. bau pon xboleh. jadii org makan durian sye dduk dlm bilik 😂

2y ago

boleh mkn. tpi jgn byk. seulas dua je. durian tu tinggi gula. nnti buat bsp mmg sangkut.