. kongsi pengalaman .

Ada tak kat sini yg pregnant tp bekerja . Bile balik keje paling nikmat dapat tegakkn pinggang atas katil ??

26 Balas

btol sis..saya pun blik kerja mmg x sabar nk tegak kn pinggang..saya bru 6minggu

Sama la sis... Balik j keja.. Fikir nk baring... Ha3... Mmg sakit pinggang...

Kerja normal hour + oncall.. dh hujung² nie, baring pun sakit blkg 😭😭😭😭

5y ago

Siannye dear. Take care ye. Baby phm mommie keje crik rezeki 😘

I keja di tadika mmg mncabar giler balik petang tu mmg confirm trus tido

5y ago

Sama , kadang2 jd kurang sabar dgn ank2 tadika 😊😊

Setuju ..nikmat dia smpai nk bgun pergi mndi pn mls..nk trus tido je ..

5y ago

Huhu haah ..so sy mkn bskut dlm 2/3 keping n sambung tido

Nikmat sangat... Selalu ronda site lenguh pinggang dgn kaki

Setuju😂😂 nikmat dpt tegakkan pinggang.lain mcm rasanya.

5y ago

Hahaha simtom ibu ibu mengandung 🤣

Rsa cam nk berenti keje pun ado skrg ni.. 😂😂

Sama! Nikmat sangat. Lega rasanya badan ni. Hahaha

Setuju dgn dear...balik mandi2 baring wahh indah..

5y ago

Mandi dulu dear..dh segar baru nyaman nk rest2.try buat skli🤗