demam malam

Assalamualaikum, boleh saya tahu. Normal tak kalau asyik demam malam je bile preggy ni? Saya balik keje je mula rasa seram sejuk. Dah lebih seminggu saya mcmni ? Sedih sebab bile malam 1 keje tak semangat nak buat ?

6 Balas

saya pun mcm awk..awl2 tpikir jgk kna buatan org ke apa..asal ptg start pas asar je sampai ke mlm muntah2 plus air liur dlm mlt..jenuh nk meludah..tjaga mlm pun nk mludah..aduhai...siang2 pg keje elok je..skrg Alhamdulillah da xde ...sye pun xprasan ble sya dh ok..haha

Waktu siang sis aktif sgt kot, sebab tu kalau awal² tak boleh buat kerja bnyak sebab baby baru dalam proses pertumbuhan, badan kita bnyak buat kerja. So sis perlu bnyakkan rehat. & kuramgkan sikit aktiviti waktu siang ok

5y ago

Ooo, yela. Siang saya ngajar. Terjerit² kadang. Mungkin ape awak gtahu ada betulnya. Tapi masa mengajar mmg tak ingat lerr nak duduk 😂

Normal.. kalau malam ok jugak.. kalau whole day tu yang letih.. saya kalau dekat rumah rasa sakit je.. kalau nk rasa semangat, memang kena keluar rumah 😅

Normal sis.. Sy pun alami mcmtu msa preggy dulu..pstu bgun pg esk, norml blik suhu..

Penat kot🤔

lerih