Masalah keputihan teruk

Ada tak kat sini yg 3rd trimester keputihan truk ,,hmm dh ambik sample bebas gbs tp hari² keputihan truk knp ye saya sorg je ke yg mcm ni risaunya dh la anak sulung lahir 26 minggu sbb pramatang

8 Balas

Pengalaman sy, sentiasa pastikan bahagian ‘tu’ kering, lepas buang air bilas bersih dengan air dan lap dengan tisu. Masa kat rumah tak perlu pakai seluar dalam atau seluar yang ketat. Bagi dia pengudaraan yang baik senang la dia nak bernafas. Elakkan penggunaan feminine wash.