Masalah keputihan teruk

Ada tak kat sini yg 3rd trimester keputihan truk ,,hmm dh ambik sample bebas gbs tp hari² keputihan truk knp ye saya sorg je ke yg mcm ni risaunya dh la anak sulung lahir 26 minggu sbb pramatang

8 Balas

Saya pun sama cuma tak gatal tapi ada bau. Saya pakai pantiliner dan kerap tukar setiap kali solat. Lepas buang air, saya akan lap kering. Ni tips nurse kasi. Jaga kebersihan InsyaAllah okay je. Kena rajin sikit lap & tukar kerap seluar dalam / pantiliner.