Ibu 30an

Ada tak kat sini umur dah 30 ke atas baru dpt baby.. Mcm sy dh 32 baru prgnant baby first.. ? Now dah 11weeks. Baru ni buat buku alhamdulilah semua ok.. ?Takda alahan. Cuma hari2 nak makan nasik ja.. Mungkin sebelum prgnant i diet nasi kot. Skrg padan muka hari2 kena makan nasi 2 3 pinggan hehe.. ?

46 Balas

Alhamdulillah

Tahniah sis

Tahniah...

Alhamdulillah. Tahniah

Tahniah sis...sy 35 tahun baru rezeki merasa pregnan baby 1st..setelah 8 tahun menanti..Alhamdulillah skg dh 20week..

5y ago

Due 3/1/2020 🥰